KLIJENT

Hotel Park


Hotel Park smješten je u samom središtu Širokog Brijega, u srcu Hercegovine, kraj prelijepe rijeke Lištice. Hotel Park u Širokom Brijegu pruža cjelovite usluge u vrhunsko uređenom prostoru, za sve goste koji žele otkriti čari hercegovačkog krša i kamena.

Hotel Park Stara Slika
Hotel Park Grafički Dizajn
REBRANDING

GRAFIČKI DIZAJN


HotelPark LOGO new
REBRANDING

LOGO


Klijent je izrazio želju da zadržimo oblik starog logotipa pa smo tako dobili osvježeni Hotel Park logo u zlatno/crnoj kombinaciji te smo se pobrinuli za sve nove vizualne materijale. Većinu vizualnih materijala možete pogledati ispod.

WEB STRANICA

DIZAJN WEB STRANICE


Struktura same web stranice je vrlo zanimljiva jer u sklopu hotela Park postoji Gradska kavana, restoran Domano te svečana i kongresna dvorana. Te četiri cjeline su također dobili svoje mjesto na stranici. Zbog toga na stranici se svaki tjedan objavljuju događaji iz kavane ili restorana te s iste se rezerviraju smještaji za spavanja u hotelu. Sami dizajn web stranice možete pogledati ispod.

DRUŠTVENE MREŽE

SOCIAL MEDIA MARKETING


S obzirom na popularnost društvenih mreža, u paket usluga koji smo radili za klijenta, neizbježno je bilo uključiti vođenje službenih stranica na najpopularnijim društvenim mrežama Facebook i Instagram te kreiranja sadržaja i kampanja za iste. Počeli smo 15.11.2018. godine s društvenim mrežama te možete pogledati rezultate nakon tog datuma na slikama grafikona.

Hotel Park Doseg Objava statistika
Hotel Park Ukupno Prikaza statistika
Hotel Park Reakcije, Komentari, Dijeljenje statistika

Ukoliko Vam treba izrada web stranice, web shopa, aplikacije, vizualnog identiteta ili vođenje društvenih mreža kontaktirajte nas klikom na ovaj link ili button.