KLIJENT

Optika Sclera


Sclera je latinski naziv za bjeloočnicu. Taj naziv su odabrali za optiku kao prepoznatljiv u struci koju obavljaju. Očna optika Sclera je osnovana u travnju 2007. godine.

Optika Sclera Široki Brijeg Interior
WEB STRANICA

STRUKTURA


Za strukturu web stranice morali smo sami ući u cijeli poslovni dio optike Sclera. Htjeli smo ponuditi posjetiteljima stranice sve ono što jedna dobra optika nudi kao što je Sclera. Pored prodaje sunčanih naočala i naočala za vid, kroz razgovor s klijentom dobili smo dobar uvid u poslovanje same optike te puno veću i detaljniju strukturu same web stranice koju možete pogledati na diagramu.

WEB STRANICA

DIZAJN


Kada uđete u optiku Sclera, ona izgleda jednostavno, elegantno, luksuzno i uredno. Zbog toga i sama web stranica tako izgleda - jednostavno, elegantno, luksuzno i uredno. Odlučili smo se za crno/bijelu kombinaciju s kojom je teško pogriješiti te smo dobili upravo ono ka čemu smo težili.

Ukoliko Vam treba izrada web stranice, web shopa, aplikacije, vizualnog identiteta ili vođenje društvenih mreža kontaktirajte nas klikom na ovaj link ili button.