Korištenje internetske stranice.

Vaše pristupanje i korištenje informacija koje se nalaze na ovoj  internetskoj stranici predmet su ovih Uvjeta korištenja. Ovime ste suglasni da ćete cijelo vrijeme postupati u skladu sa zakonom tijekom korištenja i pristupanja ovoj internetskoj stranici i da nećete učiniti ništa što bi štetilo, sprječavalo, ograničavalo pristup, ometalo ili pogoršalo rad ove internetske stranice te da ostalim korisnicima nećete ometati korištenje i uživanje u ovoj internetskoj stranici.

Sadržaj.

Ovime ste suglasni pristupati i koristiti se ovom internetskom stranicom i njezinim sadržajem na vlastitu odgovornost. Mojik Studio može u bilo kojem trenutku dodati, izmijeniti ili izbrisati sadržaj ove internetske stranice prema vlastitoj procjeni. Mojik Studio će uložiti razumne napore kako bi osigurao da informacije objavljene na ovoj internetskoj stranici budu točne, ažurne, kvalitetne, cjelovite i prikladne za korištenje, ali također ne garantira niti jamči niti tvrdi. Mojik Studio se izričito odriče svih jamstava, izričitih ili podrazumijevanih, u najvećoj mogućoj  mjeri dopuštenoj zakonom. Tvrtka Mojik Studio, njezine podružnice ili stranke uključene u stvaranje, izradu ili isporuku ove internetske stranice neće snositi odgovornost za gubitak, štetu ili troškove nastale na temelju ugovora, nezakonitog postupanja (uključujući nemar) ili na neki drugi način zbog oslanjanja na informacije koje se nalaze na ovoj internetskoj stranici, pristupanja, korištenja ili nemogućnosti korištenja ove internetske stranice ili zbog grešaka i propusta u sadržaju. Ovo ograničenje također obuhvaća gubitke, štetu ili troškove nastale zbog virusa koji mogu zaraziti Vašu računalnu opremu, programsku opremu ili podatke.

Kolačići i privatnost

Mojik Studio poštuje privatnost korisnika svoje internetske stranice. Molimo Vas da pročitate naša Pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima, u kojima su objašnjena prava korisnika i osnova na temelju koje koristimo osobne podatke (uključujući i korištenje kolačića) prikupljene putem ove internetske stranice.

Internetske stranice i poveznice na internetske stranice trećih osoba

Ova internetska stranica može sadržavati poveznice ili reference na druge internetske stranice kojima upravljaju treće osobe nad kojima nemamo nikakav nadzor.

Ove poveznice navedene su samo kao koristan dodatak. Na sličan se način može pristupiti toj internetskoj stranici preko poveznica trećih osoba.

Mojik Studio ne jamči, garantira niti tvrdi da su informacije koje se nalaze na takvim internetskim stranicama točne, ažurirane, kvalitetne, cjelovite ili prikladne za korištenje i ne snosi odgovornost za gubitke, štetu ili troškove nastale zbog takvih informacija. Uključivanje poveznica na internetske stranice trećih osoba ne implicira suglasnost ili preporuke tvrtke Mojik Studio.

Nepovjerljive informacije

Kako je utvrđeno našim Pravilima o zaštiti privatnosti i kolačićima, svaka obavijest ili drugi materijali koje pošaljete tvrtki Mojik Studio putem interneta ili objavite na internetskoj stranici putem elektroničke pošte ili na neki drugi način, poput pitanja, komentara i prijedloga, smatra se i smatrat će se nepovjerljivim i Mojik Studio neće snositi nikakvu odgovornost. Mojik Studio se smije slobodno koristiti idejama, konceptima, znanjima ili tehnikama sadržanima u takvim obavijestima i materijalima u bilo koju svrhu, uključujući, ali ne i ograničeno na razvoj, proizvodnju i marketing.

Pravo intelektualnog vlasništva

Tvrtka Mojik Studio je vlasnik svih autorskih prava, patenata, prava na baze podataka, robne marke, dizajna, znanja i povjerljivih informacija (registriranih i neregistriranih) te svih ostalih prava intelektualnog vlasništva obuhvaćenih ovom web stranicom i njezinim sadržajem. Sadržaj ove internetske stranice smije se kopirati isključivo u svrhu nekomercijalnog osobnog korištenja uz zadržavanje svih autorskih prava i drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, nakon čega nije dopušteno ponovno kopiranje, umnožavanje ili distribuiranje. Uz poštovanje gore navedenog ograničenja, nije dopušteno kopiranje, prikazivanje, prenošenje, distribuiranje, izmjena, umnožavanje, ponovno objavljivanje ili ponovno prenošenje informacija, tekstova ili dokumenata koji se nalaze na ovoj internetskoj stranici ili njihovih dijelova u elektroničkom ili tiskanom obliku ili stvaranje sekundarnog djela na temelju navedenog bez prethodnog i izričitog pismenog dopuštenja tvrtke Mojik Studio. Naziv i logotip tvrtke Mojik Studio registrirane su robne marke i ne smiju se koristiti bez pismenog dopuštenja tvrtke Mojik Studio. Zlouporaba robnih marki ili drugih materijala u vlasništvu tvrtke Mojik Studio zabranjena je i možda krši zakon o autorskim pravima, zakon o robnim markama i/ili ostale zakone Republike Hrvatske. Imajte na umu da tvrtka Mojik Studio aktivno i agresivno štiti svoje pravo intelektualnog vlasništva svim raspoloživim pravnim sredstvima.

Razno

U slučaju nezakonitosti, nevaljanosti ili neizvršivosti bilo koje od odredbi ovih Uvjeta korištenja, nužno ih je izrezati i izbrisati kako ne bi utjecale na izvršivost ostalih odredbi.